T 085 047 80 00 I Amersfoort: 035 631 98 66 I Apeldoorn: 055 576 22 26 I Capelle a/d IJssel: 010 458 25 33

Uw (online) boekhouding naar wens aan ons uitbesteden

Of u nu een eenmanszaak heeft, een horecabedrijf met veel parttime medewerkers of onderdeel bent van een landelijk actieve franchise-organisatie, u wilt uw boekhouding met een gerust hart uitbesteden en er dan zeker van zijn dat de uitvoering efficiënt en accuraat gebeurt. U bent bijzonder veeleisend op het gebied van boekhouding en wilt een vast contactpersoon maar ook gevraagd en ongevraagd advies? Eventueel ’s avonds? Dan zit u goed bij ons als klein en betrokken advies- en administratiekantoor.

Nieuwste software
We maken gebruik van de nieuwste software en werken volgens vaste procesmatige protocollen waarbij wij uw administratie continu monitoren. Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen we een aantrekkelijke vaste prijs hanteren voor onze dienstverlening. Uw boekhouding kunt u op nagenoeg elke gewenste manier aan ons uitbesteden.

Opties uitbesteden boekhouding

  • Complete uitbesteding van uw boekhouding
    Wij verzorgen uw totale boekhouding inclusief de belastingaangiften en het jaarwerk en geven u advies. U levert de boekingsdocumenten bij ons aan, bij voorkeur door deze te scannen en naar ons te e-mailen of te uploaden. Via ons online rapportagesysteem heeft u 24/7 zicht op en inzicht in uw administratie en financiële resultaten.
  • Zelf online boekhouden met ons online boekhoudsysteem
    Met ons online boekhoudsysteem verwerkt u zelf de boekingen in uw boekhouding. Uw vaste contactpersoon bij Planee controleert de administratie, voert daarin eventuele correcties door, doet de aangiften en verzorgt het jaarwerk.

Af en toe hulp bij uw boekhouding
U heeft uw eigen (online) boekhoudsysteem en verwerkt en controleert zelf uw boekingen. Op tijdelijke basis, bijvoorbeeld bij ziekte of verlof, kunt u gebruik maken van onze inzet en de expertise van één van onze financieel managers/controllers.

(Online) boekhouden Financieel advies I Jaarrekening I Fiscaal advies