T 085 047 80 00 I Amersfoort: 035 631 98 66 I Apeldoorn: 055 576 22 26 I Capelle a/d IJssel: 010 458 25 33

Strategische financiële adviesdiensten

Of uw bedrijf nu de wind mee of juist tegen heeft, als financieel expert kunnen wij ook uw organisatie strategisch ondersteunen bij het bepalen van de juiste koers.

Vormen van financieel advies:

  • Financieel doorrekenen van uw bedrijfsstrategie
    Eén van onze experts ondersteunt en adviseert u bij het nemen van de juiste beslissingen voor de korte, middellange en langere termijn. Door o.a. aan de hand van een liquiditeitsbegroting één of verscheidene cijfermatige scenario’s door te laten rekenen weet u wat de resultaten op financieel gebied kunnen zijn.
  • Financiële management-informatie
    Met bedrijfskundige (online) rapportages houdt u op management/directieniveau heel eenvoudig de vinger aan de pols en behoudt u het totaaloverzicht. Een overzichtelijk dashboard met kengetallen geeft aan hoe uw organisatie er financieel voor staat. Door uw administratie up-to-date te houden kunt u op elk gewenst moment online uw actuele debiteuren- en crediteurenstand bekijken en op factuurniveau inzoomen (de digitale factuur).
  • Financiële benchmark
    Op basis van specifieke kengetallen voor uw branchesector kunnen wij voor u een verhelderende/confronterende benchmark opstellen. Met onze benchmark ziet u hoe uw bedrijf financieel presteert ten opzichte van uw concurrenten en of er op bepaalde (deel)gebieden uitdagingen zijn.

Méér dan uw financiële partner
Planee is met een uitgebreid pakket financiële en fiscale diensten in eerste instantie uw financiële adviseur en uitvoerder. Op basis van onze kennis in diverse sectoren waaronder bijvoorbeeld de ICT, horeca en retail kunnen wij u, al dan niet samen met de aan onze gelieerde partners, uitstekend van dienst zijn.

(Online) boekhouden I Financieel advies I Jaarrekening I Fiscaal advies