T 085 047 80 00 I Amersfoort: 035 631 98 66 I Apeldoorn: 055 576 22 26 I Capelle a/d IJssel: 010 458 25 33

Uw jaarrekening op tijd gereed

Een jaarrekening is in onze visie niet alleen maar een document benodigd voor de fiscus, deze moet ook een helder inzicht geven in uw financiële bedrijfsprestaties waarna u eventueel (snel) uw bedrijfsstrategie kunt bijstellen.
Onze experts stellen uw jaarrekening uiteraard samen conform de geldende wet- en regelgeving, waarbij de jaarrekening wordt voorzien van een samenstellingsverklaring.

Jaarrekening snel gereed
In overleg met u wordt vooraf bepaald wanneer de jaarrekening opgeleverd zal worden. Vervolgens geldt: afspraak is afspraak. Is uw (online) administratie up-to-date, dan hoeft u normaliter geen maanden op uw jaarrekening te wachten maar kan deze snel gereed zijn.

Jaarrekening als standaardservice
Een jaarrekening is niet verplicht voor alle bedrijfsvormen (bijv. niet voor eenmanszaak of VOF) maar het samenstellen van een jaarrekening maakt standaard onderdeel uit van onze administratieve dienstverlening. Vaak volstaat namelijk het opleveren van de balans- en resultatenrekening. Met een summiere jaarrekening kunt u externe partijen zoals onder andere banken en financiers, direct voorzien van de benodigde/vereiste informatie.

Jaargesprek i.p.v. jaarrekeninggesprek
Dankzij onze slimme koppeling tussen ons online managementinformatiesysteem en een online jaarrekeningsysteem zijn uw cijfers en kengetallen voor u en ons het hele jaar beschikbaar en inzichtelijk. De uiteindelijke jaarrekening levert hierdoor voor u geen verrassingen op, waardoor we u tijdens een toelichtend persoonlijk (jaarlijks) gesprek meteen kunnen adviseren over overige financiële/fiscale onderwerpen.

(Online) boekhouden Financieel advies I Jaarrekening I Fiscaal advies