T 085 047 80 00 I Soest: 035 631 98 66 I Apeldoorn: 055 576 22 26 I Capelle a/d IJssel: 010 458 25 33

Administratiekantoor voor franchise ondernemers

U wilt de boekhouding van uw franchise onderneming efficiënt laten uitvoeren of uw jaarrekening laten samenstellen? Als full-service administratiekantoor hebben wij ons gespecialiseerd in franchise ondernemingen waardoor wij u extra goed van dienst kunnen zijn.

Met onze economisch en bedrijfskundige specialisten op het gebied van financiën, fiscaliteit, personeel en salaris, zijn wij de ideale partner voor de veeleisende franchise ondernemer.

Wij helpen u bijvoorbeeld bij het voeren van een solide boekhouding, het produceren van nuttige rapporten en het voorbereiden en indienen van belasting-aangiftes, evenals bij het geven van waardevol financieel managementadvies.

Maar ook bij hele specifieke vragen, zoals:

  • Advies voordat u een franchise onderneming instapt. Zorg ervoor dat de getallen juist zijn voordat u zich aanmeldt.
  • Advies bij het opzetten van de zakelijke handelsstructuur van uw franchise onderneming.
  • Bedrijfsverbetering van uw franchise onderneming. Wij kunnen u helpen uw financiële prestaties te verbeteren.

Waarom deze specialisatie?
Franchise ondernemers hebben bijvoorbeeld vaak te maken met; andere bedrijven in eigendom, een complexe eigendomsstructuur binnen de franchise-organisatie of ambitieuze uitbreidingsplannen. En daardoor hebben ze een boekhouding die ingewikkelder is dan die van de gemiddelde onderneming.

Tegelijkertijd hebben franchise ondernemers behoefte aan overzicht, heldere rapportages, duidelijke benchmarking en een sterke partner om mee samen te werken.

Vanwege onze specialisatie in franchise en onze jarenlange ervaring zijn wij die partner!

Wat zijn de voordelen voor de franchisegever?

  • Wij voorzien u van management informatie op elk niveau binnen de organisatie, bijvoorbeeld omzet, marges, verzuim en dekkingsgraad.
  • Heldere en vergelijkbare rapportages voor benchmarking om de individuele exploitatie en prestaties van franchisenemers onderling te vergelijken en te meten.

Wat zijn de voordelen voor de franchisenemer?

  • Wij hebben reeds kennis van uw branche en uw onderneming, waardoor we u extra goed van advies kunnen voorzien.
  • Door het inkoopvolume van uw franchisegever profiteert u met een collectiviteitskorting direct van schaalvoordelen als startende franchisenemer en zo zijn wij vaak voordeliger. Hierdoor houdt u tijd én geld over om te besteden aan uw eigen onderneming.

'Zonder de juiste cijfers ben je stuurloos'